Gostilna

Pristni okusi z lokalnimi sestavinami.
Naša gostilna se nahaja v idilični vasici Podkoren – Kranjska Gora. Neokrnjena narava nam s svojimi darovi nudi neizčrpen vir navdiha pri pripravi novih kulinaričnih doživetij.
POŠLJITE POVPRAŠEVANJE

DELOVNI ČAS
Vsak dan 12 – 21:30 uro

 

 REZERVACIJE
+386 51 391 391
info@hotel-vitranc.si

GOSTILNA VITRANC

Regionalno, sezonsko, senzacionalno!

Krožniki odsevajo našo tradicionalno kuhinjo, s poudarkom na domačem mesu, pripravljenem in zorjenem v lastnih zorilnih komorah ter domačimi mesninami vas bo navdušila. Posebej smo ponosni na domače divjačinske salame, klobase in ostale mesnine, ki jih z izkušnjami, znanjem in ljubeznijo pridelujemo in zorimo sami.

Naši kuharski mojstri za jedi uporabljajo predvsem lokalne in sezonske izdelke. Spremljavo, pa delajo izbrana domača vina. Ob sončem , toplem vremenu vas postrežemo na prijetni terasi s pogledom na prekrasno gorovje, in trg vasice, ob slabšem vremenu pa vas povabimo v notranje prostore gostilne, kjer je prijeten, z lesom navdihnjen ambient.

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE

V gostilni Vitranc sprejemamo tako večje, napovedane družbe, kot naključne ali namerne posamezne goste, ki se pri nas ustavijo, da si naberejo moči za ponovna raziskovanje ali pa zgolj pojedo kosilo oziroma večerjo. Obiščite našo gostilno in se prepričajte, zakaj je naša gostilna posebna!


Scroll Up