Politika zasebnosti

Zaščita pravic lastnih vsebin

Spletna stran www.hotel-vitranc.si je z vso javno vsebino last podjetja Skladnost d.o.o. Je predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine, razen kjer je to navedeno drugače. Vsebino spletnih strani ali njenih delov je prepovedano kopirati, uporabljati na spletnih straneh drugih podjetij, razpečavati, spremeniti ali na kakršenkoli drug način javno reproducirati, razen v primeru pisnega soglasja podjetja. Vsebino strani si lahko ogledujete, kopirate, natisnete izključno za osebno uporabo, pod pogojem, da vsebino uporabljate v informativne in neprofitne namene.

 

Zasebnost in varovanje osebnih podatkov

Na spletni strani www.hotel-vitranc.si zbiramo nekatere osebne podatke, ki so nujno potrebni za potencialne ali izvedene rezervacije nastanitev, prejemanje elektronskih obvestil ter pošiljanje odgovorov na vprašanja obiskovalcev spletne strani.

Zbirajo se naslednji podatki:

  • ime in priimek,
  • rojstni datum,
  • naslov in kraj bivanja,
  • država bivanja,
  • e-pošte naslov,
  • telefonska številka,
  • podatke kreditne kartice (opcijsko)
  • ter ostale podatke, ki jih uporabniki vnesete v rezervacijski obrazec na spletnem mestu www.hotel-vitranc.si

Podjetje Skladnost d.o.o. vse osebne podatke uporablja v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov, Splošno uredbo EU o varstvu podatkov (GDPR) in jih hrani le za lastno uporabo. V nobenem primeru jih ne posreduje tretjim fizičnim in pravnim osebam. Izjemno razkritje podatkov se izvede le, če je taka obveznost določena v zakonu.

Za točnost podatkov, ki jih vnesejo uporabniki, ne odgovarjamo!

 

O piškotkih

Med obiskom naše spletnih strani se na vaš računalnik, pametni telefon, tablico ali drugo napravo z vgrajenim spletnim brskalnikom poleg vsebin prenesejo tudi piškotki. Piškotki so kratke tekstovne datoteke, ki omogočajo lažjo in kakovostnejšo uporabo naše spletnih strani, beleženje vaših morebitnih nastavitev, povezanost s socialnimi omrežji, nam pa izvajanje analize obiskanosti in s tem stalno izboljševanje naše vsebino in naše ponudbe. Z našimi piškotki ne zbiramo nobenih informacij, s katerimi bi vas bilo mogoče kakorkoli osebno prepoznati oziroma vam kakorkoli prilagajati vsebino naših spletnih strani, če tega niste sami nastavili. Vaših osebnih podatkov ta stran za svoje delovanje ne uporablja in ne potrebuje. Čeprav z našimi piškotki ne posegamo v vašo zasebnost, vas vseeno vljudno prosimo, da nam z vašo privolitvijo dovolite namestitev piškotkov na vaš računalnik.

Na shranjevanje piškotkov lahko vplivate tudi z nastavitvami v vašem spletnem brskalniku. Z ustreznimi nastavitvami lahko kadarkoli omejite njihovo uporabo oziroma jo v celoti onemogočite. Poleg tega lahko kadarkoli preko vašega spletnega brskalnika zbrišete vse piškotke, ki so se že namestili na vašem računalniku.

 

Upravljanje s piškotki?

Večina spletnih brskalnikov omogoča, da nastavite vaše piškote. Piškotke lahko zavrnete ali jih sprejmete s funkcijo, vgrajeno v spletne brskalnike. Če piškotke zavrnete, lahko naprej uporabljate našo spletno stran, vendar določene podstrani ne bodo delovale.

V nadaljevanju se nahajajo povezave do navodil, kako lahko izključite piškotke na vašem spletnem brskalniku.

Piškotki so datoteke na vašem računalniku. Da bi odstranili piškotke, preverite zgornje povezave za navodila, kako v vašem brskalniku izbrišete piškotke.

 

Omejena odgovornost

Vsebina na spletni strani www.hotel-vitranc.si je zasebne informativne narave in nima vrednosti uradnih ali javnih dokumentov ter občil.

Ogledovanje in brskanje po naših spletnih straneh ter uporaba objavljene vsebine poteka na lastno odgovornost uporabnika. Za morebitno netočnost in nepopolnost objavljenih podatkov ali za kakršnokoli morebitno škodo, ki bi obiskovalcu nastala kot posledica uporabe informacij na spletnih straneh Skladnost d.o.o. ne prevzema nikakršne odgovornosti oz. je naša kazenska in civilna odgovornost za stvarne in pravne napake na informacijah popolnoma izključena. Če nas boste opozorili na napake, jih bomo poskusili kar najhitreje odpraviti.

Skladnost d.o.o. ne odgovarja za morebitno škodo, ki lahko nastane pri uporabi datotek in podatkov s spletnih strani. Prav tako ne odgovarjamo za morebitne računalniške viruse, ki nastanejo kot rezultat presnemavanja datotek ali podatkov z naših spletnih strani.

Naša spletna stran vsebuje tudi povezave do drugih spletnih strani pravnih in fizičnih oseb, za katere ne sprejemamo nikakršne odgovornosti za vsebino, obliko in vnesene spremembe teh strani, kot tudi ne za njihovo morebitno politiko do obiskovalcev spletnih strani.

Dovoljenje za uporabo logotipa Vitranc Boutique Hotel ima samo podjetje Skladnost d.o.o. Prepovedana je reprodukcija ali raba celote ali dela logotipa v kakršnikoli obliki, razen s pisnim dovoljenjem Skladnost d.o.o.

Hvala za obisk naših strani.

V kolikor imate kakršna koli vprašanja nam lahko pišete na e-naslov: info@hotel-vitranc.si