Restavracija

Pristni okusi z lokalnimi sestavinami.
V restavraciji VITRANC pripravljamo jedi s poudarkom na mesu, pripravljenem in zorjenem v zorilnih komorah ter domačimi mesninami, ki vas bodo navdušile.
Ob sončem, toplem vremenu vas postrežemo na prijeteni terasi s pogledom na prekrasno gorovje in trg vasice, ob slabšem vremenu pa vas povabimo v notranje prostore restavracije, kjer je prijeten, z lesom navdihnjen ambient.
POŠLJITE POVPRAŠEVANJE

Delovni čas
Restavracije VITRANC

  • Ponedeljek 18–21
  • Torek 18–21
  • Sreda 18–21
  • Četrtek 18–21
  • Petek 18–21
  • Sobota 18–21
  • Nedelja 18–21

Zajtrke vas z veseljem postrežemo med 8:00 in 10:00 uro.

Kavarna je odprta vsak dan od 15:00 in 21:00 uro.

 

REZERVACIJE
+386 51 391 391
info@hotel-vitranc.si

RESTAVRACIJA VITRANC

Regionalno, sezonsko, senzacionalno!

Krožniki odsevajo našo tradicionalno kuhinjo, s poudarkom na domačem mesu, pripravljenem in zorjenem v lastnih zorilnih komorah ter domačimi mesninami vas bo navdušila. Posebej smo ponosni na domače divjačinske salame, klobase in ostale mesnine, ki jih z izkušnjami, znanjem in ljubeznijo pridelujemo in zorimo sami.

Naši kuharski mojstri za jedi uporabljajo predvsem lokalne in sezonske izdelke. Spremljavo, pa delajo izbrana domača vina. Ob sončem , toplem vremenu vas postrežemo na prijetni terasi s pogledom na prekrasno gorovje, in trg vasice, ob slabšem vremenu pa vas povabimo v notranje prostore gostilne, kjer je prijeten, z lesom navdihnjen ambient.

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE

V restavraciji Vitranc sprejemamo tako večje, napovedane družbe, kot naključne ali namerne posamezne goste, ki se pri nas ustavijo, da si naberejo moči za ponovna raziskovanje ali pa zgolj pojedo kosilo oziroma večerjo. Obiščite našo restavracijo in se prepričajte, zakaj je naša restavracija posebna!